Madeira

Derfor bør Madeira være dit næste rejsemål

af Redaktionen
9. januar 2020
Kommentarer 0

Elsker du smuk natur, milde temperaturer og portugisisk mad? Så bør du overveje at tage til Madeira, næste gang du skal ud at rejse.
Den lille portugisiske ø er nemlig kendt som seniorernes foretrukne ferieparadis, og sammenlignes ofte med den yngre generations yndlingsdestination Sunny Beach i Bulgarien.
Bliv i denne artikel klogere på hvorfor du bur sætte kurs mod den frodige ø i Atlanterhavet.

Et ferieparadis for eventyrer

Øen

Madeira er en botaniske perle af frodighed med blomster hele året og med smukke gamle vulkantoppe, der rejser sig ud over det blå hav.
Øens dramatiske kyster, vilde landskaber og fire klimazoner gør det til det perfekte sted for eventyrere, der elsker natur og aktiviteter.
På Madeira er det nemlig muligt at se forrevne klippevægge, storslåede vandfald og opleve springende hvaler og delfiner rundt om øen, hvis du begiver dig ud på en sejltur.
Derudover er øen også det oplagte sted for diverse aktiviteter som mountainbiking, hiking, windsurfing, canoying og helikopterture.
Øen er især kendt for dens levadaer som er nervepirrende gåruter langs den hæsblæsende nordkyst.

Tag på seniortur til Madeira

Hiking

Madeira er et af Europas ældste turistmål, og især ældre mennesker har kastet deres kærlighed på den portugisiske ø, som ligger knap 600 kilometer ud fra Marokkos kyst.
Og netop derfor er det muligt at bestille din rejse til Madeira igennem Ældresagen hos bl.a. Bravotours og Ruby Rejser, hvor du alene eller med en partner rejser sammen med en gruppe af andre seniorer.
Her kan I glæde jer til en rejse, hvor jeres rejsebureau har håndplukket de bedste oplevelser og inkluderet dem i jeres tur.
Eksempelvis vil I komme til at opleve øens hovedby Funchal, I kommer til at opleve øens smukke natur, hvor I vil besøge frodige botaniske haver, verdens højeste havsklippe, lokale fiskerbyer og måske også Nonnernes dal.

Det får du med i prisen med Ældre Sagen

Seniorer på gåtur

Vælger du at benytte dig af en af Ældre Sagens ture til Madeira, får du en helt unik rejse, som bl.a. inkluderer flyrejse tur/retur til Funchal, en uges ophold på et godt hotel med god beliggenhed, syv dages morgenmad, ,transport, udflugter og dansktalende rejseledere.
På udflugterne har rejselederne valgt lette vandringer med få stigninger og fald, men dog er det nødvendigt, at du er i en god fysisk form, som gør dig i stand til at vandre længere tid af gangen.
Madeiras mange stisystemer er generelt gode og faste skov- og jordstier samt stenstier, men dog kan der også forekomme smalle passager, hvor der er langt ned og mere kuperet terræn.
Vandringerne vil ofte tage op til 4 timer, og derfor er det vigtigt at du på forhånd ved, at det er noget du kan klare, da det ellers vil være svært at nyde turen.

Vælger du Madeira som dit næste rejsemål, bliver det uden tvivl en uge fyldt med fantastiske ferieminder.