Seniorfestival

Nu kan du sikre dig billet til Seniorfestivalen 2020

af Redaktionen
2. januar 2020
Kommentarer 0

Højskolen Marielyst slog for første gang dørene op til Danmarks første seniorfestival i juli sidste år, og efter stor succes og tilslutning gør de det igen i år. Og allerede nu kan du sikre dig billet.
Bliv klogere på landets eneste seniorfestival og hvorfor du bør tage af sted til den i artiklen nedenfor.

Stor tilslutning til landets første seniorfestival

Festival

Da Højskolen Marielyst for første gang åbnede op for Seniorfestivalen d. 24. juli sidste år, var der lang kø, da mere end 3000 seniorer fra hele landet var kommet for at deltage i festivalen.
Langt størstedelen kom fra Sydsjælland, Lolland og Falster som ligger tættest på, men dog kom næsten en tredjedel af deltagerne også langvejsfra.
Festivalen forløb over to dage, hvor de mange deltagere kunne vælge i mellem knap 50 begivenheder spredt over tre forskellige scener på festivalen.
Derudover var det også muligt at deltage i diverse aktiviteter som seniortræning, dans og jitterbug. Hele festivalen foregik i højskolens park og koncerthus.

Ikke kun musik

Sang

Ud over musik og aktiviteter bød seniorfestivalen også på meget andet. Halvdelen af de mange begivenheder på de tre forskellige scener var nemlig debatter og foredrag om mange forskellige emner, som hvordan man får pengene til at række længere som pensionist, om erotik og om et par som havde revet de danske teltpæle op for at flytte til Spanien.
Derudover bød festivalen også på mange forskellige livshistorier fra en lang række interessante seniorer.

Succesen gentages

Efter den store tilslutning til landets første seniorfestival i 2019 har arrangørerne bag festivalen, Danske- og Faglige Seniorer, valgt at gentage succesen igen i sommeren 2020.
Festivalen afvikles d. 22.- og 23. juli efter samme koncept som sidste år med de tre forskellige scener, som i år vil have et nyt arrangement hver time. Samlet vil der være næsten 60 forskellige arrangementer over de to festivaldage.

Få fat i en billet allerede nu

Til sidste års seniorfestival erfarede arrangørerne at pladsen på festivalområdet på nogle tidspunkter var en smule trang, og derfor gearer de i år en anelse ned på antallet af deltagere.
Derfor er der i år kun 2500 billetter til salg.
Billetterne kan allerede nu købes og koster 200 for én dag og 350 kroner for begge dage. Derudover er det også muligt at tage børnebørn under 18 år gratis med til festivalen.

Tryk her og køb din billet.