Ringeklokke

Ved hjælp af denne ringeklokke kan du sidde i din sofa, og se hvem der ringer på

af Redaktionen
15. januar 2020
Kommentarer 0

Er du besværet, og tager det lang tid for dig at komme op, når nogen banker på din dør? Så er en ringeklokke med indbygget kamera måske noget for dig.
Med denne ringeklokke kan du nemlig se og tale, med dem der ringer på direkte fra din seng eller sofa.
Bliv klogere her i artiklen.

Hvem ringer på?

Postmand

Anskaffer du dig en smart ringeklokke med indbygget kamera, vil den blive koblet til din telefon, så du herpå kan se en video af, hvem det er der ringer på din dør.
Og dette er muligt uanset om du er hjemme eller ude af huset.
I dag findes der et hav af forskellige ringeklokker med indbygget kamera på markedet, og priserne ligger på alt fra 300 kroner til over 2000 kroner, alt efter hvilken model, du ønsker.
Generelt har de dog alle det tilfælles, at de giver dig mulighed for at se og tale med dine besøgende igennem din telefon, før du lukker døren op. Og det er især smart, for dig som er senior.

En af de bedste på markedet

Har du taget valget om at anskaffe dig en dørklokke med indbygget kamera, og er du i tvivl om, hvilken en du skal vælge? Så er ringeklokkerne fra mærket Ring værd at overveje.
Ring Doorbells er nemlig en klar opgradering af din gamle dørklokke, da du ud over at kunne se vedkommende som ringer på, også får et væld af andre smarte funktioner.
Hvis nogen eksempelvis ringer på, vil du med det samme få besked på din telefon, hvor du herigennem kan vælge at lukke døren op.
Derudover kan du også tale med vedkommende, som især er smart, hvis du ikke er hjemme, når der bliver ringet på.
Eksempelvis kan du fortælle din fragtmand, hvor han skal sætte din pakke, du kan bede din gæst om at vente, og fortælle at du er hjemme lige om lidt, og du kan skræmme tyven væk, ved at fortælle, at du har tilkaldt assistance.
Desuden fungerer denne klokke også som et helt normalt overvågningskamera, da det optager, så snart der er aktivitet foran din dør, – også selv om at der ikke er blevet ringet på døren.
Og på samme tid kan klokken også forbindes til dine andre smart-produkter, så du eksempelvis kan få tændt lyset i din entré, hvis nogen ringer på.

God hjælp og beskyttelse til seniorer

Overvågning

Fordi at mange ældre i dag er besværede ved at gå, er sengeliggende, eller bliver narret af tricktyve, er en ringeklokke med indbygget kamera en god hjælp.
Det sikrer dig nemlig ikke kun ved indbrud, men hjælper også dig selv ved at lukke op for dine besøgende, hvis du er syg og ligger i sengen.