mand får hypnose

5 ting, hypnose kan hjælpe dig med

af Redaktionen
30. september 2022
Kommentarer 0

Hypnose er ikke kun for underholdningen skyld, når du ser publikum vimse rundt som høns i fjernsynet, og efterfælgende ikke aner, hvad de har lavet i programmet.

Hypnose er faktisk en anerkendt og effektiv behandlingsmetode, der har vist gode resultater på mange udfordringer og lidelser, såsom angst, rygestop og stress. Oplever du nogle af disse problemer, og har du ikke haft held med at komme det til livs gennem andre metoder, kan hypnose således være en fornuftig mulighed at afprøve. Selvom hypnose kan hjælpe på mange ting, har vi dog udvalgt 5 af de vigtigste og mest populære problemer, du kan få hjælp til gennem hypnose.

Angst

Hypnose mod angst er særdeles effektiv, uanset hvilken type angst, du lider af, herunder også, hvis du lider af en bestemt fobi. Når du får hypnose mod angst, foregår det gennem kontrolleret hypnoterapi, hvor der arbejdes med de underliggende problemer, og hvor der arbejdes med at skabe nye mønstre frem for de uhensigtsmæssige, der skaber angsten i kroppen.

Stress

Hypnose kan også være et godt redskab, hvis du lider af stress. Har du overbelastet din krop i længere tid, kan den til sidst sige fra og du udvikler stress. Det er ubehageligt for dig og din krop, og derfor er det vigtigt at gøre noget ved det. Her kan hypnoterapi hjælpe med at skabe en forandring i dit sind, så du med tiden kan ændre på dine handlinger, så du undgår stress.

Rygestop

Der er rigtig mange gode grunde til, at du ønsker at lægge cigaretterne på hylden og dermed holde op med at ryge. Udover de mange helbredsmæssige fordele, vil du også spare en masse penge, som du kan bruge på mange andre ting. Har du ikke haft held med tyggegummi eller nikotinplaster, kan hypnose være en effektiv måde at stoppe på. Med hypnose kan du således få hjælp til at bryde de kendte mønstre, der giver dig lyst til at ryge, vel og mærke hvis du selv har et ønske om dette.

Dårlige vaner

Har du nogle dårlige vaner, du meget gerne vil af med, så kan hypnsoe faktisk også være med til at hjælpe dig på vej. Her arbejdes der på at ændre dine vaner gennem funktionel hypnoterapi – både hypnose og terapi.

Søvnproblemer

Har du problemer med at sove, hvad enten det er pga. mentale udfordringer eller omstændigheder, der påvirker dig, kan hypnose også hjælpe dig med dette.

Hypnotisør eller hypnoterapeut?

ældre dame hos hypnoterapeutNår du har taget en beslutning om, at du gerne vil dine dårlige vaner eller din angst til livs gennem hypnose, er det vigtigt at lave grundig research, inden du booker en tid. Det er nemlig vigtigt, at du har tillid til din behandler. Derudover skal du også overveje, om vedkommende blot skal være hypnotisør eller måske hypnoterapeut. En hypnoterapeut bruger både terapi og hypnose i en kombination til at opnå det bedste resultat for dig og dine udfordringer. En hypnotisør har kun fokus på hypnosen. Hvad du vælger, er helt op til dig. Du bør dog sikre dig, at din behandler er certificeret, så du er garanteret en ordentlig service og behandling.